Thema's 2018

Thema's SJOK vakantieweken van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 4 augustus 2018

Thema week 1

Het thema voor week 1, van 14 juli t/m 21 juli 2018, is geworden: De grote ontsnapping!


Thema week 2

Het thema voor week 2, van 21 juli t/m 28 juli, is geworden: Televisie programma's!Bij deze vakantieweek hoort ook een uitzending van Hart van SJOK *. In deze aflevering van Hart van SJOK wordt er meer verteld over wat er gaat gebeuren in de leukste week van het jaar en over wat je mee kan nemen. Veel kijkplezier!

* Let op! Dit filmpje mag uiteraard gewoon door iedereen bekeken woren, maar geldt alleen voor de deelnemers die in week 2 meegaan op kamp.


Thema week 3

Het thema voor week 3, van 28 juli t/m 4 augustus 2018, is geworden: SJOK presents Hollywood!Waan jezelf een week lang als een echte filmster tijdens SJOK week 3. Trek je mooiste pak of jurk uit de kast en betreed via de rode loper onze eigen filmstudio. Laat je tijdens een echte V.I.P. avond op je wenken bedienen door de obers en geniet van een heerlijk driegangenmenu. Win de meeste fiches tijdens een bezoekje aan het casino en maak jouw eigen ster voor op de SJOK wall of fame. Ga op zoek naar de ontvoerde filmster, ontdek hoe goed jij thuis bent in de filmmuziek en last but not least: laat jouw beste performance zien tijdens The Oscar Night en sleep dat felbegeerde beeldje binnen! Vergeet vooral je All Access Pas niet die je tijdens de kennismakingsdag hebt ontvangen, want die geeft jou toegang tot de week. 

We hebben er onwijs veel zin in!