Thema: BACK 2 THE 90 's

Lieve Sjokkers,


Het is feest! Want SJOK bestaat dit jaar 25 jaar. Tijd om terug te gaan naar de tijd waarin het allemaal begon… We gaan met z’n allen BACK 2 THE 90’S!


Weet je nog? De eerste mobieltjes, gameboys en walkmans. Het is de tijd van de Pokémonkaarten, Tamagotchi en de Furbie. We betaalden nog met de gulden en knikkeren was hét spel. Iedereen had natuurlijk zijn eigen flippo verzameling en de heerlijke, klassieke SJOK meezingliedjes ‘meeste dromen zijn bedrog’ en ‘het is een nacht’ kwamen uit. Heel Nederland zat aan de buis gekluisterd voor de eerste afleveringen van GTST. En wie heeft er niet een traantje weggepinkt bij de Titanic..

De jongens hadden bloempottenkapsels en de meiden twee staarten op hun hoofd. Iedereen droeg z’n meest kleurige trainingspak om lekker te kunnen… hakkuuuh! Want daar is gabbertje… rare gabbertje… Daarnaast zongen we ook uit volle borst mee met de Backstreet Boys, ‘cause I want it that way! Ook het repertoire van Britney Spears behoorde tot deze heerlijke foute muziek.

De jaren ’90 waren één groot feest. Foute muziek, felle kleuren, gekkigheid, groepsgevoel en lekker losgaan op de dansvloer. Dat klinkt als SJOK… We gaan er een knallend jubileumjaar van maken. Gaan jullie mee, Back 2 The 90’s?