Deelnemers

Op kamp gaan met SJOK is lekker bezig zijn: door de bossen slenteren, zwemmen, uitgaan, lol maken en ’s avonds zingen bij het kampvuur. Je zult je geen moment vervelen!

Mee als nieuwe deelnemer. Hoe gaat dat?

Stuur een mail naar sjokvakantie@gmail.com en geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je beperking en de zorgbehoeftes die daaraan gekoppeld zijn. Gelieve niet in te schrijven via het inschrijfformulier, maar een eigen overdracht te sturen.

SJOK is een organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers. Hierdoor zijn wij beperkt in onze mogelijkheden. Ook het verloop van deelnemers is er nauwelijks. Helaas kan het daardoor soms wel 2 tot 3 jaar duren en soms zelfs langer tot er plaats is. Wanneer er plaats is ontvangt u in oktober een bericht.

Ook de zorgvraag neemt SJOK als afweging mee. SJOK kijkt naar de huidige vrijwilligers en deelnemers groep en maakt dan een weloverwogen beslissing of er een nieuwe deelnemer mee kan van de wachtlijst en met welke zorgvraag dat dan mogelijk is.

Tijdens een eerste jaar SJOK wordt bekeken of de deelnemer past binnen de huidige groep en of SJOK kan voldoen aan de behoeften op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. Wanneer dit niet het geval is zullen wij na de SJOK vakantie week contact met u opnemen. Gelukkig is dit bijna nooit het geval en kan de nieuwe deelnemer voortaan mee op SJOK!

Bij vragen kunt u ons altijd mailen op sjokvakantie@gmail.com.