Jaarplanner 2021

Helaas kunnen we vanwege de maatregelen en risico's rondom COVID-19, geen SJOKweek organiseren in 2021. Dat vinden wij super jammer natuurlijk! Naast het waarborgen van de veiligheid van deelnemers en vrijwilligers, vinden wij dat we geen echte SJOKweek kunnen organiseren als we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Alle deelnemers zijn inmiddels ingelicht! 
Omdat we wel onwijs veel zin hebben in die echte SJOKvibe gaan we op 5 september een SJOKfeest geven voor alle deelnemers en de vrijwilligers die zich in 2019 en 2020 hebben opgegeven. 

2021

Datum:

Activiteit:

Vrijdag 18 juni t/m zondag 20 juni, geannuleerd!

Vrijwilligersweekend

Locatie Vierhouten
Het Frusselt 37
8076 RE Vierhouten

 

Zondag 20 juni, geannuleerd!

Kennismakingsmiddag

 

Zaterdag 17 juli t/m zaterdag 24 juli, geannuleerd!
De vakantieweek

Locatie Vierhouten
Het Frusselt 37
8076 RE Vierhouten

Onderhill - hoofdleiding Jeroen en Gerdien
Vliegenzwam - hoofdleiding Dick en Natasja
Koekoek - Jasmijn en Renske 
 

Zondag september 2021    

SJOK feestdag!         

Locatie:
Fort Penningsveer
Penningsveer 2
2065 AM Haarlemmerliede

Aankomst vrijwilligers: 12:30 uur
         
Aankomst deelnemers: tussen 13:00 uur en 13:30 uur
         
Start SJOK feestdag: 13:30 uur 

Einde SJOK feestdag: 21:00 uur 

Let op: om aan deze dag deel te nemen is het verplicht om je aan te melden. In verband met de huidige maatregelen rondom COVID-19 en de organisatie van deze dag moeten wij weten hoeveel mensen er komen. Geef je dus snel op via sjokmedia@gmail.com. Geen uitnodiging ontvangen? Neem gerust contact met ons op. 

Informatie verkeer: op 5 september is in Zandvoort ook de Grand Prix. Wij zitten gelukkig ver genoeg van Zandvoort om er geen last van te hebben. Het kan wel zijn dat het wat drukker is op de weg omdat er een aantal spoorwegovergangen gesloten zijn. Plan voldoende tijd voor je reis in en check in de ochtend de verkeersinformatie. 

Routeplanner: Fort Penningsveer ligt wat verscholen tussen de bomen en het water en is daarom soms wat moeilijk te vinden. We zetten bordjes neer zodat jullie de goede kant op gaan! 

Vanaf de A9, knooppunt Rotterpolderplein, neem je de afslag A200 Haarlem. Je volgt de weg richting de R106, over de fly-over en langs de Ikea. Na het 2e stoplicht ga je weer rechtsaf en daarna nogmaals rechtsaf om de R106 te blijven volgen. Deze weg rij je helemaal door tot aan de t-splitsing Lagedijk/Liedeweg. Je gaat hier rechtsaf en Fort Penningsveer bevindt zich ongeveer na 100 meter aan je rechterkant. 

OV: kom je met het OV? Stap uit op station Spaarnwoude en laat ons van tevoren weten hoe laat je aankomt. Dan halen we je even op!