Vrijwilligersweekend

Dit jaar is het vrijwilligers weekend van 31 mei t/m 2 juni. Voor de vrijwilligers van SJOK begint een vakantieweek al bij het vrijwilligersweekend. 

De vrijdagavond is niet verplicht. Het is wel altijd een hele gezellige avond en je aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd.

Het officiële programma begint zaterdag 1 juni om 10:00 uur en eindigt zondagmiddag 2 juni om 16:00uur. Om 10:30 vertrekken we vanuit Vierhouten naar Leiden waar van 14uur tot 16uur de kennismakingsmiddag met de deelnemers zal zijn. De hoofdleiding verwacht dat iedereen bij het weekend en de kennismakingsmiddag aanwezig is. Het is een hele belangrijke voorbereiding voor de vakantie week en daarom is aanwezigheid meer dan gewenst.

Tijdens het vrijwilligersweekend krijg je alle informatie over SJOK, de vakantieweek, de verzorging en begeleiding van onze deelnemers.

Er worden verschillende workshops gegeven met inhoudelijke en nuttige informatie betreffende omgang, dagelijkse verzorging, communicatie, tiltechnieken e.d. Naast dit informatieve gedeelte is een vrijwilligersweekend van SJOK vooral gezellig. Het is leuk om met alle vrijwilligers van SJOK even een weekend op stap te zijn in het mooie en knusse Vierhouten, waar ook de vakantieweken plaatsvinden. Je hebt voldoende tijd om dit weekend de omgeving te verkennen.

SJOK heeft de beschikking over een gezellig ruim opgezet kamphuis, en wij zorgen voor alle maaltijden, koffie, thee en je overnachting(en). Frisdrank, wijn en bier zijn voor eigen rekening. Mocht je sterke drank of likeur drinken of andere drankjes, neem deze dan zelf mee.

Op zondag 2 juni gaan we aansluitend aan het weekend met zijn allen naar Leiden. Daar maken we direct kennis met de deelnemer die je gaat begeleiden en zijn/haar naasten. Deze middag kan je alles vragen wat je wilt weten waardoor je nog beter in staat bent voor je deelnemer te zorgen. Ook is het gewoon een hele fijne middag met als doel elkaar een beetje leren kennen.

Adres vrijwilligersweekend:

De Koekoek
Het Frusselt 30
8076 RE Vierhouten

Adres kennismakingsmiddag:

Verpleeghuis Zuijdtwijck
Aaltje Noordewierlaan 50
2324KS Leiden

Wat moet je meenemen?

Voldoende kleding.
Toiletspullen
Kussen en beddengoed
Pen en papier
Handdoeken


Mocht je nog vragen hebben kun je ons mailen op sjokvakantie@gmail.com of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.

Tevens zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers voor de vakantieweken. Mocht je nog iemand weten, we horen het graag!


Heel graag tot ziens!

Hoofdleiding 2019

Willem, Jolanda, Jeroen, Jeroen, Dick, Jasmijn, Gerdien & Natascha