De Vakantieweken

SJOK vakantieweken van zaterdag 20 juli t/m zaterdag 10 augustus 2019

SJOK gaat weer terug naar het mooie Vierhouten. De Koekoek is ons verblijf. De Koekoek ligt op een prachtige vrije plaats waar we alle ruimte hebben om ons te vermaken, spellen te spelen, kampvuur te bouwen en vrienden te maken.

Ook in 2019 dien je weer met eigen vervoer naar en van de Koekoek te komen. Natuurlijk staat er voor iedereen koffie en taart klaar.

Logistiek:

Op de pagina Logistiek 2019 op onze website vind je meer informatie over de exacte aankomst en vertrek tijden per vakantieweek.

Thema's SJOK vakantieweken 2019

De thema’s van de vakantieweken zijn bekend, voor elke vakantieweek is een aparte pagina beschikbaar.

Kosten vakantieweek:

De bijdrage voor de deelnemers is 600,00 euro. Dit mag in maximaal 2x overgemaakt worden. Voor 1 mei moet alles overgemaakt zijn op rekeningnummer NL 83 INGB 00073601 47 ten name van 'Stichting Jongeren Op Kamp'. Graag onder vermelding van naam deelnemer.

Een bijdrage van de vrijwilligers wordt niet gevraagd maar wel zeer op prijs gesteld. SJOK is volledig afhankelijk  van giften en donaties. Je kan dit doen via de donatie-pagina op onze website.

Inschrijfformulier:

Nog steeds krijgen we onvolledig ingevulde inschrijflijsten binnen. SJOK heeft echt volledig ingevulde nodig, hoe bekend de deelnemer ook is. Bij onvolledig ingevulde lijsten zijn wij genoodzaakt het formulier terug te sturen en kan er nog geen inschrijving plaats vinden.
Ook wordt er gevraagd op het inschrijfformulier om documenten die van toepassing zijn mee te nemen naar de kennismakingsmiddag. (datum kennismakingsdag volgt z.s.m.)
Inschrijven kan vanaf de reünie. Alleen bij hoge uitzondering kan SJOK niet aan de voorkeur voldoen. Wanneer dit zo is nemen wij voor 1 februari contact op. Hoort u voor 1 februari niets dan is de inschrijving naar voorkeur een feit.

Tilliften:

Iedere deelnemer die gebruik maakt van een tillift thuis en op de woning dient deze zelf mee te nemen naar SJOK en natuurlijk alles wat bij de tillift hoort. SJOK draagt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor het regelen van een tillift. Dit omdat er vele soorten zijn met vele soorten matten en bevestigingssystemen en de ervaring leert dat de deelnemer zich niet veilig voelt in gehuurd materiaal.

Incheckbalie:

De bagage zal bij aankomst eerst langs de incheckbalie gaan. Zorg ervoor dat je naam duidelijk zichtbaar is op je spullen. Denk ook aan acculaders etc. Medicatie dient persoonlijk overgedragen te worden aan de verpleegkundige.

Verzekering:

SJOK heeft geen annulerings-reisverzekering. Wel een standaard groepsaansprakelijkheidsverzekering. Mocht je dit wel willen dan dien je deze zelf af te sluiten. Het is wel noodzakelijk om een geldig verzekeringsbewijs mee te nemen of kopie hiervan mee te nemen.

Regels en afspraken:

Naast de gewone alledaagse afspraken en regels zoals het draaien van corvee, het actief betrokken zijn bij het programma, zijn er ook nog wat andere regels. Zie hiervoor de pagina Regels en afspraken tijdens een SJOK vakantieweek.

Zakgeld:

SJOK adviseert 50 euro aan zakgeld mee te nemen. Voor dit geld kan je gebruik maken van de kantine waar je een zakje chips, een lekkere mars of een drankje kan kopen. Ook moet er afgerekend worden in de kroeg en gaan we een dag shoppen waar iets leuks gekocht kan worden. 

Hoofdleiding:

Week 1 van 20 juli t/m 27 juli is de hoofdleiding Dick Wessels en Jasmijn Collin
Week 2 van 27 juli t/m 3 augustus is de hoofdleiding Gerdien en Jeroen Vis en Jeroen v.d. Knaap
Week 3 van 3 augustus t/m 10 augustus is de hoofdleiding Willem, Jolanda en Natascha Wijnstroot

Bij vragen aan de hoofdleiding kan dit via de mail

Week 1: Jasmijn Collin jasmijncollin@hotmail.com
Week 2: Jeroen Vis jeroenvis14@gmail.com
Week 3: Jolanda en Willem sjokvakantie@gmail.com

Post:

Post krijgen is natuurlijk hartstikke leuk als je op vakantie bent. Het postadres is:

De Koekoek
Het Frusselt 30
8076 RE Vierhouten

Sommige deelnemers krijgen zo ontzettend veel post dat het niet haalbaar is dit allemaal voor te lezen. SJOK stelt voor een selectie te maken. Ook in het versturen van kaartjes naar familie vanaf het vakantie adres vraagt SJOK kritischer te zijn.. Hierdoor krijgt ieder kaartje de aandacht die het verdient. 

Nog vragen???

Met vragen kunt u altijd bij het bestuur terecht via sjokvakantie@gmail.com of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.

Voor vragen aan de hoofdleiding zie tekst hierboven.