Vrijwilligersweekend

Dit jaar is het vrijwilligers weekend van 15 t/m 17 juni 2018.

Voor de vrijwilligers van SJOK begint een vakantieweek al bij het vrijwilligersweekend. Dit weekend is verplicht voor alle vrijwilligers. Tijdens het vrijwilligersweekend krijg je alle informatie over SJOK, de vakantieweek, de verzorging en begeleiding van onze deelnemers. Er worden verschillende workshops gegeven met inhoudelijke en nuttige informatie betreffende omgang, dagelijkse verzorging, communicatie, tiltechnieken en dergelijke.

Naast dit informatieve gedeelte is een vrijwilligersweekend van SJOK vooral gezellig. Het is leuk om met alle vrijwilligers van SJOK even een weekend op stap te zijn in het mooie Brabantse landschap, waar ook de 3 vakantieweken plaatsvinden. Je hebt voldoende tijd om dit weekend de omgeving te verkennen.

SJOK heeft de beschikking over een luxe ingericht en ruim opgezet kamphuis, en wij zorgen voor alle maaltijden, koffie, thee en je overnachting(en). Frisdrank, wijn en bier zijn voor eigen rekening. Mocht je sterke drank of likeur drinken of andere drankjes, neem deze dan zelf mee.

Praktische informatie:

Adres:

De Suikerberg
Baden Powellweg 1
5175 PC Loon op Zand

Programma:

Je bent welkom vanaf vrijdagavond 15 juni vanaf 20.00 u. De vrijdagavond is niet verplicht voor de begeleiders. De staf dient wel aanwezig te zijn.

De vrijdagavond is altijd wel héél gezellig! Het officiële programma begint op zaterdag 16 juni om 10:00u. en duurt tot zondag 17juni 10:00u.

Let op: Zondag 17 juni zien we elkaar weer tijdens de kennismakingsmiddag met de deelnemers en familie.

Wat moet je meenemen?

  • Voldoende kleding.
  • Toiletspullen.
  • Slaapzak of dekbed, laken en kussensloop.
  • Pen en papier.

Mocht je nog vragen hebben kun je ons mailen op sjokvakantie@gmail.com

We zien elkaar op het SJOK vrijwilligersweekend 2018 in het land van de zachte G.
Tot dan, tot SJOK!

P.S. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de vakantieweken van 2018. Mocht je nog iemand weten, we horen het graag!