Vakantieweken

SJOK vakantieweken van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 4 augustus 2018

SJOK gaat voor de Brabantse gezelligheid met de zachte G. Loon op Zand is een prachtig gelegen dorpje in het mooie Brabantse landschap. SJOK heeft voor 3 weken de luxe ingerichte en ruim opgezette kamphuizen van de Suikerberg gehuurd. Het hele buitenterrein staat tot onze beschikking, dat betekent dus veel ruimte om met alle SJOKkers plezier te maken bij het kampvuur en te genieten van het buitenleven!

In 2018 dien je zelf voor vervoer te zorgen naar en van de Suikerberg. Op de dagen van aankomst en vertrek staat er natuurlijk koffie voor iedereen klaar.

Logistiek:

Op de pagina Logistiek 2018 op onze website vind je meer informatie over de exacte aankomst en vertrek tijden per vakantieweek.

Thema's SJOK vakantieweken 2018

De thema's voor de vakantieweken zijn reeds bekend gemaakt, op de pagina Thema's 2018 is meer informatie te vinden over welke vakantieweek welk thema heeft gekregen.

Kosten vakantieweek:

De bijdrage voor de deelnemers is 600,00 euro. Dit mag in maximaal 2x overgemaakt worden. Het eindbedrag moet voor 1 mei op rekeningnummer NL 83 INGB 00073601 47 staan ten name van 'Stichting Jongeren Op Kamp'. Graag onder vermelding van voor en achternaam deelnemer.

Een bijdrage van de vrijwilligers wordt niet gevraagd. Een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld. SJOK is volledig afhankelijk van donaties en giften. Je kan dit overmaken via de donatie-pagina op onze website.

Inschrijfformulier:

Het inschrijfformulier is in een nieuw jasje gestoken. Belangrijk is dat alle gegevens volledig ingevuld worden. Ook wanneer de deelnemers al jaren mee gaan. Er wordt u ook gevraagd alle documenten die van toepassing zijn mee te nemen naar de kennismakingsmiddag op zondag 17 juni 2018.

Incheckbalie:

De bagage zal bij aankomst bij de Suikerberg eerst langs de incheckbalie gaan. Zorg ervoor dat je naam duidelijk zichtbaar op al je spullen staat. Denk hierbij ook aan acculaders etc. Medicatie + overdracht moet persoonlijk aan de verpleegkundige gegeven worden.

Verzekering:

SJOK heeft geen annulerings- reisverzekering. Wel een standaard groepsaansprakelijkheidsverzekering. Mocht je dit wel willen dan dien je deze zelf af te sluiten. Het is echter noodzakelijk om een geldig verzekeringsbewijs (zorgverzekering) of kopie hiervan mee te nemen.

Regels en afspraken:

Naast de gewone alledaagse afspraken en regels zoals het draaien van corvee, het actief betrokken zijn bij het programma, zijn er ook nog wat andere regels. Zie hiervoor de pagina Regels en afspraken tijdens een SJOK vakantieweek.

Hoofdleiding:

Week 1 van 14 juli t/m 21 juli is de hoofdleiding Gerdien en Jeroen
Week 2 van 21 juli t/m 28 juli is de hoofdleiding Willem en Jolanda
Week 3 van 28 juli t/m 4 augustus is de hoofdleiding Daan en Dick Wessels

Post:

Post krijgen is natuurlijk hartstikke leuk als je op vakantie bent. Het postadres is:

De Suikerberg
Baden Powellweg1
5175PC Loon op Zand


Indien het dringend nodig is zijn wij telefonisch bereikbaar op onderstaande telefoonnummers:

Week 1: Gerdien Kok - 0623319110
Week 2: Jolanda Vermond - 0623689390
Week 3: Daan Kroon - 0639287796

Mocht je Sjok financieel willen steunen dan zijn wij daar zeer dankbaar voor. SJOK is volledig afhankelijk van giften en donateurs. Via de donatie-pagina op onze website kun je SJOK steunen. SJOK is dankbaar met iedere gift.

Nog vragen???

Met vragen kunt u altijd bij het bestuur terecht via sjokvakantie@gmail.com.
Tot SJOK in het land van de zachte G.