Sponsors


Om de vakantieweken voor alle deelnemers betaalbaar te kunnen houden, is SJOK volledig afhankelijk van vrijwilligers, donateurs, sponsors en fondsen. Kunnen we ook op u rekenen?

Hier vindt u de fondsen die ons ondersteunen:

Panic Roadshow

Panic Roadshow is een drive-in waar bij het plezier voorop staat. Al 25 jaar draaien zij met veel plezier op feesten en partijen. U kunt Panic Roadshow als drive-in show vinden bij o.a. bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook in feesttenten en playbackshows. Ook verzorgen zij licht en geluid tijdens de SJOK vakantieweken.
www.panicroadshow.nl

Fonds 1818

Fonds 1818 steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie.
www.fonds1818.nl

Kaleidoskoop

De stichting Kaleidoskoop is een particulier initiatief, dat sinds 1992 bestaat. De doelstelling van de stichting is het steunen van initiatieven ten behoeve van verstandelijk gehandicapten.


Concera

Concera levert al bijna 15 jaar de meest uiteenkopende producten en diensten op het gebied van industriële automatisering, internet, wepapplicaties, intercom, intranet en embedded applicaties.
www.concera.com